Verktygslådan – en fortbildningshelhet i välmående

Verktygslådan

En fortbildningshelhet i välmående

Startlådan-helheten

Börja här

Småbarnspedagogens
verktygslåda

Lärarens
verktygslåda

Grupphandledarens
verktygslåda

Letar du efter verktyg för att orka och må bra i arbetsvardagen? Att känna dig trygg med innehållet i uppdraget? Att hitta inspiration och lärandets glädje? Att få reflektera med andra ivriga som vill utvecklas professionellt?

I fall du svarade ja på någon av frågorna hittar du innehåll till din egen verktygsback i KOHUR:s verksamhet under läsåret 2021-2022.

Det finns tre huvudspår:

  • Verktyg till småbarnspedagogiken
  • Till lärarens verktygsback
  • Till grupphandledarens verktygsback

För att få en helhet rekommenderas att delta i hela helheten, men det är också möjligt att plocka de bitar som du behöver eller intresserar dig för mest. Du får plocka verktyg från vilket spår som helst och tillämpa innehållet det till din egen situation och verksamhet om du vill.

Alla spår har en gemensam startlåda – en kick-off som handlar om just dig och din ork!

Startlådan består av tre delar som handlar om att må bra i jobbet, hur du kan påverka ditt välmående själv och självmedkänsla. Läs mer om startlådan här.

 

Du kan också välja att ladda din startmotor med att anmäla dig till endast en, eller två delar. Då anmäler du dig till de separata evenemangen.

Alla kommande datum för fortbildningar finns listade nedan. Uppdateringar sker ännu. Klicka på den verktygslåda du vill bekanta dig mer med (uppe på sidan). Du kommer också till information om enskilda evenemang genom att klicka på datumen nedan.

Verktyg till småbarnspedagogiken

Läs mer här.

 

Lärarens verktygsback

Läs mer här.

Grupphandledarens verktygsback

Läs mer här.