Konflikthantering

Temat för föreläsningen är konflikthantering. Under föreläsningen tas upp ämnen som olika konflikthanteringsstilar, ”besvärliga människor”, betydelsen av god kommunikation, vad kan Jag göra för att Vi skall ha det bra tillsammans med mera.

Dessutom erbjuder vi individuell arbetshandledning eller coaching till de fyra (4) personer som är först till kvarn med att anmäla sitt intresse. Detta är alltså individuell arbetshandledning och genomförs digitalt via zoom. De fyra (4) personer som hinner anmäla sig först och deltar på föreläsningen har då rätt att få ett arbetshandledningstillfälle/person.

Datum: 13.12

Tid: kl. 15-16.30

Plats: Hagelstamska skolan i Grankulla, distansföreläsning via Teams (OBS!)

Fortbildare: Anna Nordmyr, YourCoach

Anmäl dig här!

Anna är en engagerad entreprenör med stort intresse för människor. Hon brinner för att hjälpa människor att hjälpa sig själva. Genom flertalet utbildningar (som t.ex. ekonom, yrkestränare, arbetshandledare osv.) och 15 års arbetserfarenhet har intresset för människor och deras olika utmaningar bara växt. Idag jobbar hon såväl med arbetshandledning för grupper och individer som organisationskonsultationer och föreläsningar/workshopar.

YourCoach är ett Österbottniskt företag grundat 2009 som verkar inom friskvårdsbranchen. Företaget erbjuder helhetslöningar inom friskvård för företag och organisationer.

Arbetshandledning, organisationskonsultationer, föreläsningar, workshopar och mental träning, men också  massage, fysioterapi, träningsgrupper, personlig träning och kostrådgivning är tjänster som erbjuds.