11.05 Bedömning av mångsidiga kompetenser

Datum och tid: måndagen den 11.05.2020 kl. 15.00 – 17.00

Plats: Gymnasiet Grankulla samskola

Innehåll: Lukion opetushenkilöstölle suunnatussa arviointikoulutuksessa paneudutaan arvioinnin erilaisiin tehtäviin niin opettajan kuin opiskelijan näkökulmista. Koulutusiltapäivän toisena painoisteenä ovat laaja-alaisen osaamisen tavoitteet ja niiden arviointi osana oppiaineiden arvioinnissa. Koulutuksessa on asiantuntija-alustuksia ja työpajatyöskentelyä oppiaineryhmissä. Tavoitteena on auttaa lukio-opettajia suunnittelemaan ja toteuttamaan opetustaan ja arviointiaan uudistetun  lukiolain ja LOPS (2019) perusteiden mukaisesti.

Fortbildaren talar finska men deltagarna får tala svenska.

Fortbildare: Arvioitikouluttajana toimii Najat Ouakrim-Soivio. Hän on koulutukseltaan kasvatustieteiden tohtori ja filosofian lisensiaatti. Najat on toiminut muun muassa historian ja yhteiskuntaopin opettajana, rehtorina ja opettajakouluttajana, Opetushallituksessa oppimistulosten arviointiyksikö projektipäällikkönä, Opetus- ja kulttuuriministeriössä opetusneuvoksena ja tutkijatohtorina Helsingin yliopistossa.  Arviointiin liittyvissä tutkimuksissaan hän on käsitellyt muun muassa yleissivistävän koulutuksen arviointia niin oppilaiden, koulujen kuin koulutusjärjestelmän kannalta.

Målgrupp: Lärare och rektorer inom gymnasieutbildningen

Värd: Petra Bredenberg, biträdande rektor och lektor i modersmål och litteratur i Gymnasiet Grankulla samskola

Max deltagarantal: 30 personer

Anmälning: Anmäl dig HÄR !

OBS! Anmälningstiden tar slut ca 1 vecka före fortbildningstillfället. Ifall du är sent ute och anmälningslänken inte mera fungerar, kolla med planeraren ifall du ryms med. Kontaktuppgifter hittar du här.

Dela på: