Sensommarhälsningar.

admin, · Kategorier: Uncategorized

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en solig och skön sommar! Man har knappt hunnit glömma saltdoften från havet innan det är dags att sätta kurs mot nya spännande äventyr i fortbildningens tecken.

I skrivande stund ber jag om ert tålamod för att hemsidan är under uppdatering och det kommer att dröja ett tag innan jag får allt program in i vår verksamhetskalender. Kom i håg att besöka vår hemsida kontinuerligt, eftersom jag uppdaterar programkalender med nya fortbildningar under hela verksamhetsåret.

Det är redan många som har meddelar om sitt intresse för att delta i Grej of the day med Micke Hermansson. Alla anmälningar sker genom anmälningslänkarna på vår hemsida och anmälningarna är nu öppnade. Observera att man ska anmäla sig separat till föreläsningen och workshopen samt att vi ordnar fortbildningarna på två orter 11.09 och 12.09. Målgruppen 11.09 i Kyrkslätt är småbarnspedagoger/förskolelärare och målgruppen 12.09 i Grankulla är klasslärare/förskolelärare. Först till kvarn…

Jag ser fram emot många givande möten med er under hösten – tveka inte att ta kontakt!

Hälsningar,

Boel

 

Dela på: