KOHUR deltar i EDUCA 2018.

admin, · Kategorier: Uncategorized

Hej!

KOHUR:s fortbildningsskalender för vårterminen är klar, förutom några fortbildningar som saknas för målgruppen gymnasielärare. Jag uppdaterar kalendern och hemsidan kontinuerligt under våren. Fortbildningarnas anmälningslänkar öppnar senast  vecka 4. Först ut är Tour de KOHUR i Winellska skolan.

Workshops i Winellska skolan – Tour de KOHUR

Datum och tid: tisdag 30.01.2018 kl. 15 – 17

Plats: Winellska skolan, Kyrkslätt

Målgrupp: lärare i grundläggande utbildningen i Esbo, Grankulla, Helsingfors, Kyrkslätt och Vanda.

Program: Har du koll på de digitala verktygen i undervisningen? Nu har du möjlighet att uppdatera din förmåga att använda digitala verktyg på basen av din egen utgångsnivå. Winellska skolan ordnar flera workshops under en eftermiddag med de egna lärarna som fortbildare. I samarbete med Tour de KOHUR får du också möjlighet att bekanta dig med skolans nya paviljonger  och lärare, som deltar i fortbildningen. Anmäl dig genom att följa länken i vänstra balken.  Välkommen med!

Notera att KOHUR har en ny sida på Facebook och att den gamla sidan slutar att fungera inom kort. Håll dig bäst uppdaterad om vår aktuella verksamhet genom att gilla sidan KOHUR på Facebook!

KOHUR deltar i EDUCA – 2018. Jag hoppas att få träffa så många av er som möjligt i vår monter 6r30 i HÖRNAN!

Här följer ett axplock av vårens fortbildningar; BRAVKOD, Logiskt tänkande och programmering, Portfoliometoden i undervisningen, ”Eleverna med på noterna” – idéer för musikundervisning åt klasslärare, Studerande med specialbehov – Hur möta mångfalden i undervisningen?  Skolfrånvaro – om motivation och lärande, Explosiva barn, Att synliggöra barnets lärande med pedagogisk dokumentation i småbarnspedagogiken.

Hälsningar,

Boel

Dela på: