God Jul och ett lärorikt nytt år 2018!

admin, · Kategorier: Uncategorized

Hej!

Julen står för dörren och vi kan se tillbaka på en hösttermin med mångsidig verksamhet både i daghemmen och skolorna. Under hösten har jag som KOHUR- planerare haft möjligheten att träffa många av er pedagoger.  Ni har gett värdefull respons på verksamheten samt önskemål om kommande fortbildningar. KOHUR:s planeringsgrupp har träffats och tillsammans med undervisningscheferna strävar vi till att erbjuda en mångsidig fortbildningsverksamhet för alla stadier.

KOHUR:s fortbildningskalender för vårterminen 2018 utkommer inom kort. På vår hemsida finns det information om specifika fortbildningar och anmälningslänkar till dem. Gilla också gärna vår facebook-sida och twitter-flödet för aktuell information.  KOHUR deltar i EDUCA – 2018. Kom gärna och bekanta er med vår verksamhet vid vår monter intill scenen vid HÖRNAN.

KOHUR startar upp nätverk för lärare, som vill nätverka med kolleger inom samma ämnesområden och få ämnesspecifik fortbildning. Nätverket för speciallärare startar igen i början av 2018 efter en paus. Målet för vårterminen är att ge samtliga lärare möjlighet till egna nätverk. Till det behöver vi deltagare och frivilliga lärare som drar nätverken, Kontakta KOHUR- planeraren för mer information eller anmäl intresset för nätverk vid KOHUR:s monter vid EDUCA 2018.

Här följer ett axplock av vårens fortbildningar; BRAVKOD, Logiskt tänkande och programmering, Portfoliometoden i undervisningen, ”Eleverna med på noterna” – idéer för musikundervisning åt klasslärare, Hur stöda och bemöta ungdomar med psykisk ohälsa?,  Skolfrånvaro – om motivation och lärande, Programmering med Schratch och Makey,Makey.

Men först vill jag önska er alla en fin jultid samt ett lärorikt och Gott Nytt År 2018!

Tack för samarbetet under året som gick och håll gärna kontakt med KOHUR!

Varma julhälsningar,

Boel

KOHUR- planeraren

 

Dela på: