SAVE THE DATE – PROFFSDAYS i programmering 6.11.2017

admin, · Kategorier: Uncategorized

Hej!

I samarbete med PROFFS 2.0 och projektledaren Linda Mannila får du här information angående nästa PROFFSDAYS evenemang.

Boka dagen i din kalender redan nu!

Evenemanget PROFFSdays, som gick av stapeln första gången i Åbo hösten 2016 och sedan i Vasa våren 2017 lockade lärare från hela Svenskfinland. Det har nu blivit dags för ett tredje evenemang, och det går av stapeln i Helsingfors måndagen den 6/11. Målsättningen med evenemanget är att erbjuda fortbildning inom programmering och digital kompetens enligt nya läroplanen samtidigt som vi erbjuder lärare möjlighet till ämnesövergripande och kollegialt lärande.

Under dagen får du som lärare möjlighet att själv pröva på att programmera och arbeta med olika teman under skräddarsydda hands-on-workshops. Vi har olika spår där vissa workshops är riktade till nybörjare och andra är till för dem som redan har en del erfarenhet. Målsättningen är att alla ska hitta något som passar!

Evenemanget är avgiftsfritt och riktar sig till lärare i förskolan och den grundläggande utbildningen (F-9). Huvudarrangör är projektet PROFFS 2.0 (Programmering för förskola och skola) med finansiering från Utbildningsstyrelsen.

Sprid gärna information om evenemanget till dina kolleger. Om du eller de har frågor eller kommentarer kan ni kontakta Linda Mannila (linda@digismart.fi) som fungerar som projektledare för PROFFS-projektet.

linda@digismart.fi

+ 358 40 7218747

”Never stop learning because life never stops teaching”

Dela på: