Nya vindar på KOHUR- i ur och skur!

admin, · Kategorier: Uncategorized

Hej på er alla!

Hoppas att ni har haft en skön sommar- vädret till trots! Titti har jobbat flitigt under våren för att färdigställa fortbildningsutbudet inför hösten. I skrivande stund finslipar vi ännu några detaljer för att kunna erbjuda er ett förhoppningsvis givande fortbildningsutbud i höst. Här på KOHUR-kansliet i Kyrkslätt, blåser det nya vindar, då Titti tackar för sig och övergår till nya arbetsuppgifter och Boel tar över planeringsansvaret för KOHUR. Vi har som gemensamt mål att kunna erbjuda er en uppdaterad fortbildningskalender under vecka 33.

Nytt för i höst är också att vi startar upp en planeringsgrupp för KOHUR med målet att vara lyhörda för de fortbildningsbehov och önskemål som ni har. I planeringsgruppen deltar representanter för personalen i småbarnspedagogiken och skolorna i de olika kommunerna. Ni får gärna komma med förslag och önskemål om fortbildningar till era förmän som kan vidarebefodra dem till oss!

Ta gärna kontakt med Boel om ni har förslag och önskemål om kommande fortbildningar eller i andra ärenden angående KOHUR. KOHUR har nytt telefonnummer 040- 126 98 33.

Jag ser framemot ett gott samarbete med er alla i fortbildningens tecken och önskar Titti allt gott i de nya uppgifterna!

Med önskan om en givande höst!

Boel

 

 

Dela på: