Sommar!

admin, · Kategorier: Uncategorized

Planering av fortbildning för nästa läsår är under arbete, på programmet finns en hel del olika temata för olika målgrupper.

Susanna Westermarck och Ann-Marie Knuuttila drar igen igång med deras mentorskapsverksamhet som fått så god feedback, gruppen samlas första gången 28.9 i Lagstads skola, här kan du läsa mera om detta! Pedagogiska caféer erbjuds inom en rad olika temata bland annat bråkiga barn, grej of the day-erfarenheter från förskolan, kodknäckaren, problembaserat lärande, elever med specialbehov, bedömning, portfoliopedagogik. Nätverksträffar är också under planering, bland annat än träff för tutorlärarna i regionen!  

Men nu nalkas sommar också för KOHUR, hoppas värmen snart anländer. I höst blåser nya vindar med ny planerare för KOHUR!

Allt gott, sköt om er och njut!

hälsar Titti

Dela på: