Webinarieprojekt våren 2017

admin, · Kategorier: Uncategorized

Under våren gör vi en extra satsning på webinarier inom KOHUR. Eftersom vår region är så stor tror vi att webinarier är något som skulle skapa mervärde, kanske den främsta fördelen är att flera kan ta del av samma föreläsning eftersom man inte är beroende av platsen och att deltagarna sparar på restid och kostnader relaterat till den. I kalendern för våren har vi nu ett antal pedagogiska caféer som vi också erbjuder som webinarier. Planen är att testa olika slags utrustning och programvara och lära oss under arbetets gång. Hittills har vi hunnit med några webinarier som nog fått godkännt i protokollet trots lite tekniska utmaningar, här har vi samlat information om vad vi kommit underfund med såhär långt.

Svarar gärna på frågor av alla de slag – ta kontakt med mig, Titti, 050 413 7477, christina.broman@kyrkslatt.fi

Allmänt

Information för deltagare på distans

Utrustning – Adobe Connect Pro

Olika sätt att delta

Under fortbildningstillfället

 

Information för deltagare på plats

 

Information för föreläsare

 

Nästa steg

Dela på: