Uppdaterad – Sista chansen!

admin, · Kategorier: Uncategorized

Workshop i bedömning med Najat Ouakrim-Soivio hålls för lärare i årskurserna 1-6 måndag den 19 otober och för gymnasielärare tisdagen den 27 okotber. Det är möjligt att ännu anmäla sig!

Tillfället för ämneslärare i årskurserna 7-9 flyttas till våren!

19.10 kl. 15-17.30 för grundskolan åk 1-6

20.10 kl. 15-17.30 för grundskolan åk 7-9 FÅR NYTT DATUM TILL VÅREN! MEDDELAS INOM KORT!

27.10 kl. 15-17.30 för gymnasieutbildningen

Välkommen med!

Nya datum!

Antonia Lindqvist, · Kategorier: Uncategorized

OBS! Utbildningen i Kooperativt lärande (målgrupp 1-9) med Niclas Fohlin har flyttat från 5 oktober till 20 januari! Anmäl dig redan nu!

Dela på:

På gång!

Antonia Lindqvist, · Kategorier: Uncategorized

Verksamheten har kört i gång! En fortbildningshelheten är redan avslutad, Utomhuspedagogik för klasslärare och personal inom småbarnspedagoiken har den här veckan påbörjat utbildningen Jag utforskar min omgivning.

Just nu är det fem före deadline att anmäla sig till:

Annat roligt är att nätverket för speciallärare och specialklasslärare har sin första träff 24.9. Samma dag startar också mentorsgruppen och där finns ännu plats att komma med!

Verksamhetskalender är uppdaterad så kolla in!

Välkommen med!

Dela på:

Hej!

Antonia Lindqvist, · Kategorier: Uncategorized

Höstterminen är här och KOHUR:s program kör igång! Vi har som mål att kunna genomföra fortbildningar och ha en aktiv verksamhet trots coronasituationen.

Höstens fortbildningar hålls på distans om inte situationen i regionen förändras. (Förutom utomhuspedagogik som hålls ute!)

Bemötande, positiv psykologi, bedömning och kooperativt lärande är nyckelteman i verksamhetskalendern just nu! Mycket spännande under planering så följ med. Informationen uppdateras här på hemsidan och på FB. Infobrev skickas regelbundet direkt till skolorna och enheterna.

Tveka inte att ta kontakt om du har idéer och önskemål på fortbildning! Jag har börjat som ny utbildningsplanerare för KOHUR och ser framemot att samarbeta med dig!

Antonia Lindqvist

Dela på: